Info dan - Ghrant sredstva za MSP

Info dan - Ghrant sredstva za MSP

Info dan – Ghrant sredstva za MSP

INTERA Tehnološki Park u suradnji s Federalnim ministarstvom razvoja, poduzetništva i obrta organizira info dan na kojem će se predstaviti Javni natječaj za odabir korisnika grant sheme „Jačanje konkurentnosti malih i srednjih poduzeća“. Info dan će se održati u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka u ponedjeljak, 24.4.2017. godine s početkom u 11h.

Javni natječaj namijenjen je svim malim i srednjim poduzećima registriranim kao društvo s ograničenom odgovornošću ili dioničko društvo koja djeluju u prioritetnim oblastima obrade drveta, obrade metala, obrade tekstila, obuće i kože, obrade plastike, prehrambene industrije i informacijskih tehnologija. Cilj natječaja je, kroz grant shemu, omogućiti korisnicima realizaciju investicija usmjerenih ka poboljšanju tehnološke opremljenosti, programa obuke radne snage te unapređenja pristupa tržištu, odnosno promocije proizvoda na tržištu.

Na info danu predstavnici Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta predstavit će poziv, ali i proći kroz aplikacijski obrazac i sva pravila prijave kako bi potencijalnim korisnicima olakšali prijavu i unaprijed eliminirali moguće greške.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem maila info@intera.ba do nedjelje, 23.4.2017. godine.

 

Related Articles

Close