Konferencija - jačanje lokalnog ekonomskog razvoja

Konferencija - jačanje lokalnog ekonomskog razvoja

Konferencija – jačanje lokalnog ekonomskog razvoja

Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta u ponedjeljak, 12. 12. 2016. godine organizira Konferenciju pod nazivom „Regulatorna reforma u funkciji privlačenja investicija i jačanja lokalnog ekonomskog razvoja“ koja će se održati u Vitezu, u prostorijama Franšiznog centra s početkom u 10:30 sati.

 Konferenciju, koja je namijenjena načelnicima općina i gradonačelnicima s područja Federacije Bosne i Hercegovine, će otvorit Amir Zukić, federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta.

 Cilj ove Konferencije je sudionicima prezentirati mehanizme ponuđene konceptom regulatorne reforme i lokalnog ekonomskog razvoja, te pružiti odgovore na praktična pitanja i izazove u ovom segmentu s kojim se suočavaju jedinice lokalne samouprave. Imajući u vidu da se intenzivnim radom s investitorima doprinosi kreiranju novih radnih mjesta na lokalnoj razini, tijekom ove konferencije sudionici će biti upoznati s utjecajem procesa regulatorne reforme za privlačenje investitora i jačanjem cjelokupnog lokalnog razvoja, te će biti predstavljeni neki od uspješnih primjera jedinica lokalne samouprave u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Related Articles

Close